Det går mot vår…

Ja, det er snart jul. Men viktigst av alt i dag er at solen har snudd, sakte men sikkert blir dagene litt lysere for hver dag! Da jeg oppdaget at en dehlia leverandørene hadde startet nettsalget av dehlia/georgine knoller, var jeg litt «lost» for de rundt meg. Jeg tror jeg spadde opp ca 60 knoller i høst, men det er alltid plass til noen til, det er jo det? Dette er ren glede vår, sommeren og høsten igjennom! Så nå er jeg den lykkelige eieren av 5 nye knoller, fordelt på tre ulike typer, en bedre julegave kunne jeg ikke fått!

Hjemmekontor

Så e det på’an igjen

På‘an igjen…

Det var ikke dette jeg så for meg i høst, men vi må bare bli med på denne leken igjen, og ikke bare du og jeg, hele nasjonen leker…

Go to gate…

Fri!

Endelig etter nesten to år, på mandag er det nøyaktig to år siden sist, gikk jeg i retning «utland» på en flyplass, og det er med blanda følelser jeg gjør det. På den ene siden føler jeg en stor frihet og på den andre siden; er nå dette et klokt valg å gjør nå? Vi får nesten bare vente og se….  To – tre ting er iallfall sikkert en kan bli smitta på bussen, eller hvor som helst i Norge nå, og tar jeg med meg blindpassasjerer hjem så er det bare jeg som blir syk på hjemmekontoret mitt. Den tid den sorg, nå gleder jeg meg til en langhelg med gode venner som det er lenge siden sist jeg møtte. Ha en strålende helg alle sammen!