Travle dager og tid til middag blir kanskje nedprioritert, men fortvil ikke, med enkle grep kan Toro suppen forvandles til en gourmetsuppe!
- Forvell ca. 2-3 dl bondebønner, og fjern “skallet” som er på bondebønnene.
- Følg oppskriften på baksiden av Toro posen, men vent med å ta i melken, da setter ikke suppen seg så lett fast i gryten. Legg bondebønne oppi og la dem koke i ca. 3 minutter. Bruk nå en stavmikser og blend bondebønnene inn i suppen.
- Tilsett en buljongterning, litt løkpulver – 1 ts. og melken i suppebasisen.
- Kok opp suppen igjen, legg små buketter med brokkoli eller romanesco i suppegryten og la dem koke i 2-3 minutter, da beholder brokkolien både farge og spenst.
Voilà suppen er servert;
Proppfull av proteiner, jern, A-, B- og C-vitaminer, antioksidanter og folat, det kan simpelthen ikke bli bedre!
0 kommentarer